6999468408 Αθήνα, Αττική
hero image
 
 
 
 
 
 
 
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ & ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Αγγελική Θεραπευτική Ενέργεια - Ενεργειακή Θεραπεύτρια | Αθήνα

Ο συνδυασμός των σύγχρονων θεραπευτικών και πνευματικών τεχνικών αποτελεί το κλειδί για την ανίχνευση των αναγκών του εκάστοτε ατόμου που θα οδηγήσει στην ψυχική μας γαλήνη και την ορθή καθοδήγηση.

Κάθε ανθρώπινο ον έχει ανάγκη από εξατομικευμένη προσέγγιση, καθώς κάθε διαφορετικό σώμα και πνεύμα δέχεται και μεταφράζει τις συναισθηματικές και φυσικές επιρροές με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Κρίνεται αναγκαίο, λοιπόν, να βρούμε την ισορροπία μας μέσα από συνδυασμούς που λειτουργούν κατ' αποκλειστικότητα για τον καθένα από εμάς.

Η ενεργειακή θεραπεύτρια Ηlia Livia βρίσκεται στο πλευρό σας, με σκοπό να κάνετε μαζί αυτό το ταξίδι αναζήτησης, να βρείτε αιτίες και απαντήσεις σε όσα σας απασχολούν και θα οδηγήσουν στην πνευματική και σωματική ηρεμία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΕΚΚΡΕΜΕΣ
Πλήρης ενεργειακός - πνευματικός καθαρισμός και θεραπεία μέσω της συνεργασίας τους εκκρεμούς με ειδικούς χάρτες ολικής συνειδητότητας και ραδιαισθησίας. 
 
     
     
 
CHANNELING
Συνδυασμός διαφόρων τεχνικών με σκοπό τη σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό μας, την καθοδήγηση και την αντιμετώπιση ζητημάτων του παρελθόντος, του παρόντος και του άμεσου μέλλοντος.
 
     
 
 
 
 

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για τον προγραμματισμό ραντεβού, προσφέροντας συνεδρίες τηλεφωνικά και εξ' αποστάσεως για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.